Om mig

Jag heter Cian Necksten och bor i Karlskrona som ligger i vackra Blekinge. Jag är diplomerad Ayurvedisk hälsovägledare samt

Stress- och beröringsterapeut. 

För några år sedan kom jag i kontakt med Ayurvediska hälsoläran och upplevde då att jag fick den pusselbit jag under många år letat efter.

Det kändes så skönt att äntligen hitta en hälsolära som helt och hållet utgår ifrån var och ens personliga behov, i fråga om kost- och vardagliga rutiner som sovvanor, träning och återhämtning. 

Enligt det ayurvediska synsättet är vi alla unika och har därför olika behov för att uppnå optimal hälsa. För mig blev det som en befrielse att själv få göra min första konsultation och därigenom få förklaringar på varför jag exempelvis inte mår så bra av att vara uppe sent om kvällarna eller varför jag intuitivt låtit bli att äta stark mat. 

I september 2016 blev jag klar med min utbildning på Ayurvedaskolan Yantra AyurVeda och kan därför själv få dela med mig av denna nästan 6000-åriga visdom.

Är du också nyfiken på att lära dig mer om till exempel vad du bör och inte bör äta? Vilken träning och typ av återhämtning som passar dig? Vilka rutiner du bör ha för att må så bra som möjligt?                                                                      

Varmt välkommen att boka tid för en konsultation hos mig på Lotus Balans. 

Gå in på boka direkt: 

Klicka här så kommer du direkt till min bokningskalender, som finns som en del av vår gemensamma kalender på Fisktorget 7. Varmt välkommen! 

Du kan också maila mig på: cian@lotusbalans.se 

eller ring: 0733-602060