Om mig

Jag heter Cian Necksten och bor i Karlskrona som ligger i vackra Blekinge. Jag är diplomerad Ayurvedisk hälsovägledare och yogalärare samt Stress- och beröringsterapeut. Jag har även en yogalärarutbildning med fördjupning i HSP. 

(highly sesitive person)

För några år sedan kom jag i kontakt med Ayurvediska hälsoläran och upplevde då att jag fick den pusselbit jag under många år letat efter.

Det kändes så skönt att äntligen hitta en hälsolära som helt och hållet utgår ifrån var och ens personliga behov, i fråga om kost- och vardagliga rutiner som sovvanor, träning och återhämtning. 

Enligt det ayurvediska synsättet är vi alla unika och har därför olika behov för att uppnå optimal hälsa. För mig blev det som en befrielse att själv få göra min första konsultation med tillhörande vägledning och därigenom få förklaringar på varför jag exempelvis inte mår så bra av att vara uppe sent om kvällarna eller varför jag intuitivt låtit bli att äta stark mat. 

I september 2016 blev jag klar med min utbildning på Ayurvedaskolan Yantra AyurVeda och kan därför själv få dela med mig av denna nästan 6000-åriga visdom.

Är du också nyfiken på att lära dig mer om till exempel vad du bör och inte bör äta? Vilken träning och typ av återhämtning som passar dig? Vilka rutiner du kan välja för att må så bra som möjligt?                                             

Varmt välkommen att boka tid för en konsultation med vägledning hos mig på Lotus Balans. 

Jag finns nu på Hälsoplan 5, Ronnebygatan 49 i Karlskrona.

Klicka här så kommer du direkt till min bokningskalender. Varmt välkommen! 

Du kan också maila mig på: cian@lotusbalans.se 

eller ring: 0733-602060