Ayurvedisk Taktil Aromabehandling

Mjuk beröring med eteriska oljor

Taktil Aromabehandling är en mycket mild och mjuk massage med varma oljor. Det är en omslutande beröring med varsamma styrkningar som aktiverar beröringsreceptorerna i din hud.

När man ger taktil massage aktiveras det parasympatiska nervsystemet i kroppen. Detta är lugn och rosystemet och är en motpol till adrenalinpåslag och stress. Ditt lugn- och rohormon, oxytocin, aktiveras alltså. 

Behandlingen ges efter en bestämd struktur som är utvecklad efter de taktila beröringsreceptorernas lokalisation och täthet. 

För att veta vilka oljor vi ska välja, Vata, Pitta eller Kapha, samt några eteriska oljor, gör vi först en kort konsultation. Genom den kan vi sen plocka ut de oljor som kommer att passa för dig, just idag. De eteriska oljorna är en viktig del och förstärker effekten av behandlingen.

Denna behandling är passande för dig som är stressad, spänd, orolig och behöver hjälp med att skapa  lugn och ro i nervsystemet. 

Taktil Aromabehandling är även passande för dig som har värk i kroppen och därför har svårt att ta emot klassisk massage.

Pris: 70 minuter 650 kr

Boka här.